127119recept

617gasztroblogger




092018. 04.

|2018.04.09.|

Ez az egyszerű kis mártás számomra olyan olaszos jellegű fogás, egyrészt mert …

092018. 04.

|2018.04.09.|

A tojáskrém általában közkedvelt étel, remélem ez a sárgarépás-bazsalikomos …

032018. 04.

|2018.04.03.|

A mit főzzünk az ünnepekre kérdéskör után mindig az következik, hogy mit …

012018. 04.

|2018.04.01.|

Tojáskrém céklával pácolt tojásbólPár éve feltettem a blogra egy céklával …

302018. 03.

|2018.03.30.|

Szendvicsként is megállja a helyét! Jah, és nincsen benne hozzáadott cukor! Fotó: …

242018. 03.

|2018.03.24.|

Maga a palacsinta szinte semmiből készül: tulajdonképpen liszt, víz és élesztő. …

232018. 03.

|2018.03.23.|

Végtelenül egyszerű ám annál finomabb előétel . Extra gyorsan elkészül, semmi …

162018. 03.

|2018.03.16.|

Azt hiszem így néz ki a kedvenc hétvégi reggelim. A fürjtojás és a …

032018. 03.

|2018.03.03.|

Vannak napok (a mai is ilyen), amikor semmivel sem lehetne kirobbantani a lakásból. …

252018. 02.

|2018.02.25.|

Mi imádjuk a különféle kencéket, minden héten készül valamilyen. Kedvencünk …

202018. 02.

|2018.02.20.|

Egy ropogós saláta a tél kincseivel. Igyekeztem úgy összeállítani, hogy csupa …

072018. 02.

|2018.02.07.|

Az év ezen időszakára kimerülnek a szervezet vitaminraktárai és sajnos az influenza …

072018. 02.

|2018.02.07.|

Hozzávalók 4 személyre: 4 szelet csirkemell filé15 dkg krémsajt (mascarpone)10 …

012018. 02.

|2018.02.01.|

Mostanában a trópusi gyümölcsök tarolnak a konyhánkban. Esszük frissen, …

282018. 01.

|2018.01.28.|

Úgy szeretem, mikor maradékokból olyan új ételt készítek, amely szinte …

232018. 01.

|2018.01.23.|

Ha valami nem hétköznapi, inkább látványos, de viszonylag egyszerűen …

222018. 01.

|2018.01.22.|

Hozzávalók: 50 dkg csirkemáj 10+3 dkg vaj 1 nagy fej …

202018. 01.

|2018.01.20.|

Nem tudom ki hogy van vele, de én a télnek ebben a szakaszában már gyakran gondolok …

172018. 01.

|2018.01.17.|

A fasírt minden ünnep kelléke. Így vagy úgy. Vagy csak simán, gombócolva s olajban …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!