136905recept

617gasztroblogger




232018. 05.

|2018.05.23.|

Lassan véget ér a spárga szezon. De még mielőtt ez bekövetkezne, az alábbi …

062018. 05.

|2018.05.06.|

A húslevese. A zserbója.A töltött káposztája.A fekete szeme. A barna bőre.A mély …

042018. 05.

|2018.05.04.|

Végre sikerült befejezni a veteményt a kertben, némiképp megkésve, de legalább …

282018. 04.

|2018.04.28.|

Vannak dolgok, amiket rajongásig szeretek. Ilyen az eper, a spárga, a zöld …

122018. 04.

|2018.04.12.|

Hozzávalók 4 személyre: 25 dkg nyúlmáj1 kis fej vöröshagyma2 evőkanál vaj1 …

092018. 04.

|2018.04.09.|

Ez az egyszerű kis mártás számomra olyan olaszos jellegű fogás, egyrészt mert …

092018. 04.

|2018.04.09.|

A tojáskrém általában közkedvelt étel, remélem ez a sárgarépás-bazsalikomos …

032018. 04.

|2018.04.03.|

A mit főzzünk az ünnepekre kérdéskör után mindig az következik, hogy mit …

012018. 04.

|2018.04.01.|

Tojáskrém céklával pácolt tojásbólPár éve feltettem a blogra egy céklával …

302018. 03.

|2018.03.30.|

Szendvicsként is megállja a helyét! Jah, és nincsen benne hozzáadott cukor! Fotó: …

242018. 03.

|2018.03.24.|

Maga a palacsinta szinte semmiből készül: tulajdonképpen liszt, víz és élesztő. …

232018. 03.

|2018.03.23.|

Végtelenül egyszerű ám annál finomabb előétel . Extra gyorsan elkészül, semmi …

162018. 03.

|2018.03.16.|

Azt hiszem így néz ki a kedvenc hétvégi reggelim. A fürjtojás és a …

032018. 03.

|2018.03.03.|

Vannak napok (a mai is ilyen), amikor semmivel sem lehetne kirobbantani a lakásból. …

252018. 02.

|2018.02.25.|

Mi imádjuk a különféle kencéket, minden héten készül valamilyen. Kedvencünk …

202018. 02.

|2018.02.20.|

Egy ropogós saláta a tél kincseivel. Igyekeztem úgy összeállítani, hogy csupa …

072018. 02.

|2018.02.07.|

Az év ezen időszakára kimerülnek a szervezet vitaminraktárai és sajnos az influenza …

072018. 02.

|2018.02.07.|

Hozzávalók 4 személyre: 4 szelet csirkemell filé15 dkg krémsajt (mascarpone)10 …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!