127119recept

617gasztroblogger




262013. 04.
 

|2013.04.26.|

Nem használok túl sűrűn leveles tésztát - bár szeretjük -, de …

242013. 04.
 

|2013.04.24.|

Kedves gyerekkori barátnőmmel múlthéten megbeszéltük, hogy átjönnek vacsizni …

242013. 04.
 

|2013.04.24.|

Az édesburgonyának tulajdonképpen semmi köze nincs a burgonyához, hiszen egy magas …

242013. 04.
 

|2013.04.24.|

 Képzeljétek megérkezett a szervizből a telefonom. Igaz nagyon okos volt amikor …

212013. 04.
 

|2013.04.21.|

A gyerekek egyik nap előálltak, hogy készítsek nekik halkrémet, mert nagyon szeretik …

202013. 04.
 

|2013.04.20.|

         Hamarabb ezt a finom fasírt receptet …

202013. 04.
 

|2013.04.20.|

Talán egy picit merésznek tűnik ez a kombináció, de ízben nagyon is harmónikus, …

202013. 04.
 

|2013.04.20.|

A mozzarella és a paradicsom nagyon jól illik egymáshoz. Aki kételkedik, gondoljon a …

202013. 04.
 

|2013.04.20.|

Pár éve ajándékba vettem valakinek egy receptkönyvet, amiben a manicottit megláttam …

182013. 04.
 

|2013.04.18.|

182013. 04.
 

|2013.04.18.|

Szeretem az ilyen egyszerű és sokféleképpen variálható recepteket.A pitetésztát …

172013. 04.
 

|2013.04.17.|

A legszebb mángold szerintem ez a piros szárú. Mi nagyon szeretjük minden formában. …

152013. 04.
 

|2013.04.15.|

A kelbimbó, vagy bimbóskel – Brussels sprouts, Rosenkohl – a Földközi-tenger …

142013. 04.
 

|2013.04.14.|

Magamtól nem szoktam 3 fogást végigenni, csak egyet vagy kettőt, úgyhogy ha én …

122013. 04.
 

|2013.04.12.|

Végre van remény a tavaszra! A hosszú tél után kifejezetten jól esnek az olyan …

092013. 04.
 

|2013.04.09.|

A legalapvetőbb mágia, amit egy nő csinálhat, az maga a főzés. Nem véletlenül …

072013. 04.
 

|2013.04.07.|

Akkor is tavaszEltüntettem az összes fenyőágat a balkonládákból és beültettem a …

042013. 04.
 

|2013.04.04.|

"Ne félj az ismeretlentől"    Végül komolyan hinni kezdtem abban, amit a …

042013. 04.
 

|2013.04.04.|

       Hát akkor csapjunk a lovak közé és kezdjük az első …

012013. 04.
 

|2013.04.01.|

Bizony a hajnalpír az áldozati paripa feje. A nap a szeme, a szél a lélegzése, a …

012013. 04.
 

|2013.04.01.|

Hasonló már készült, akkor kicsit nagyobb kivitelben és sütőben sütve.Most …

302013. 03.
 

|2013.03.30.|

A recept a Judit ötelete, ő találta valami főzős magazinban, és először le is …

262013. 03.
 

|2013.03.26.|

Elértem a fáradtságnak egy olyan pontjára a mai napon, ami már kicsit nekem is sok. …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!