182181recept

617gasztroblogger




232012. 10.
 

|2012.10.23.|

Meg mertem volna esküdni, hogy ezt már felraktam a blogba. De hiába keresem, nem …

182012. 10.
 

|2012.10.18.|

Ezt a levest akkor szoktam készíteni, amikor gyorsan szeretnék valami levest, és …

072012. 10.
 

|2012.10.07.|

Már hetek óta – na jó, egy hete – az jár a fejemben, hogy egy jó francia …

242012. 05.
 

|2012.05.24.|

Balázs kollégám anyukája tipikus fiús anyuka, húst kell csinálnia hússal. Egy …

062012. 05.
 

|2012.05.06.|

Egy egyszerű kis saláta, abból készült, ami a kertben és a hűtőben található …

052012. 05.
 

|2012.05.05.|

Újra itt vagyok.....Egyébként elég uncsi volt már az utolsó bejegyzés tortáját …

292012. 04.
 

|2012.04.29.|

A blogon már szerepelt  Gordon Ramsay tiramisuja, most ezt alakítottam át egy …

042011. 12.
 

|2011.12.04.|

 Ugyanazzal az anyaghányaddal dolgozom, mint a nudlinál és a gombócnál. Nagyon …

012011. 11.
 

|2011.11.01.|

Hi-hi-hi, persze, hogy nem ilyen díszítést akartam. De kezdjük az elején. Későn …

262011. 10.
 

|2011.10.26.|

Ebben az egytálételben az a jó, hogy a paradicsomszósz kivételével lényegében …

232011. 10.
 

|2011.10.23.|

Megjöttek a varjak! Ami azt jelenti, hogy megszállják a diófákat és az utolsó …

012011. 10.
 

|2011.10.01.|

Ez nem az a bizonyos, a köztudatban eléggé elterjedt süti amire elsőként legtöbben …

132011. 09.
 

|2011.09.13.|

Almás rétes, almás lepény és ehhez hasonló klasszikusak jutnak …

152011. 07.
 

|2011.07.15.|

Nem szándékoztam ilyesmit főzni, de a férjem kapott két ölnyi petrezselyemgyökeret …

132011. 05.
 

|2011.05.13.|

Általában bízom magamban. (Nah jó, néha elbizonytalanodom...) Van annyi rutinom már …

092011. 05.
 

|2011.05.09.|

készíthetsz  pl. kapros,  túrós  metéltet. Annyi minden …

052011. 05.
 

|2011.05.05.|

Duende-nél kinéztem ezt a jó kis levest. Hátránnyal indultam, mert most nincs friss …

022011. 05.
 

|2011.05.02.|

Lehet "szüretelni" a tépősalátát. Én tövestől húztam fel belőle, mert elég …

292011. 04.

|2011.04.29.|

Ha van egy jó alapreceptünk (jelen esetben sárgarépa krémlevesről beszélek), ami …





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!