123796recept

617gasztroblogger




072018. 04.

|2018.04.07.|

Pár héttel ezelőtt meghívást kaptam egy Glulu’s keksz kóstolásra, ahol a márka …

022018. 04.

|2018.04.02.|

Nemrégiben érkezett egy nagyon kedves üzenet az egyik volt egyetemi …

012018. 04.

|2018.04.01.|

Igen mozgalmasan és dolgosan telt az utóbbi egy hetünk. A kültéri gasztroprojektünk …

312018. 03.

|2018.03.31.|

Minden kedves olvasómnak kellemes húsvéti ünnepeket kívánok! 

262018. 03.

|2018.03.26.|

Amióta száműztem az üres kalóriákat a konyhámból és értékes alapanyagokra …

262018. 03.

|2018.03.26.|

Amióta száműztem az üres kalóriákat a konyhámból és értékes alapanyagokra …

232018. 03.

|2018.03.23.|

Ismét egy olasz gasztrotéma következik, a korábbi cikkben már áradoztam a finom …

232018. 03.

|2018.03.23.|

Ismét egy olasz gasztrotéma következik, a korábbi cikkben már áradoztam a finom …

232018. 03.

|2018.03.23.|

Itt a tavasz. Vagyis egyre közelebb vagyunk a virágos rétekhez, a zöld mezőkhöz, a …

112018. 03.

|2018.03.11.|

Hat éve, hogy kitaláltam, hogy önmegvalósítom magam és gasztroblogot írok. Honnan …

112018. 03.

|2018.03.11.|

Hat éve, hogy kitaláltam, hogy önmegvalósítom magam és gasztroblogot írok. Honnan …

102018. 03.

|2018.03.10.|

Ma 6 éve, hogy elkezdtem írni a gasztroblogom! Nem gondoltam, hogy több mint 300 …

102018. 03.

|2018.03.10.|

Ma 6 éve, hogy elkezdtem írni a gasztroblogom! Nem gondoltam, hogy több mint 300 …

102018. 03.

|2018.03.10.|

A japán somen tészta olyan, mint egy filigrán műtárgy. Én most egyáltalán nem …

082018. 03.

|2018.03.08.|

Olvashattátok az előző bejegyzésemben, hogy belga gofrival készültem a …

082018. 03.

|2018.03.08.|

Olvashattátok az előző bejegyzésemben, hogy belga gofrival készültem a …

042018. 03.

|2018.03.04.|

Mi kell ahhoz, hogy a párolt zöldségnek isteni íze legyen? Semmi másra nincs …

032018. 03.

|2018.03.03.|

Március elején egy igen figyelemfelkeltő hírre kaptam fel a fejem. Az OMV …

252018. 02.

|2018.02.25.|

A gofri kattanásom már tart egy ideje, egészen pontosan azóta, hogy beszereztem egy …

252018. 02.

|2018.02.25.|

A gofri kattanásom már tart egy ideje, egészen pontosan azóta, hogy beszereztem egy …

252018. 02.

|2018.02.25.|

Imádom a leveseket, ha van leves akkor minden rendben van. Ha csak leves van ebédre, …

192018. 02.

|2018.02.19.|

Milyen étel esne jól az influenza és a náthás időszak kellős közepén? Egy kis …

022018. 02.

|2018.02.02.|

Rab Zsuzsa fordításaÉlt az erdőben egy nyúl. Jól él nyáron, semmi gondja, hej, de …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!