123906recept

617gasztroblogger




092018. 06.

|2018.06.09.|

A spárga szezon végét sikerült elkapni, újjonc vagyok a témában, hiszen eddig nem …

092018. 06.

|2018.06.09.|

A spárga szezon végét sikerült elkapni, újjonc vagyok a témában, hiszen eddig nem …

022018. 06.

|2018.06.02.|

A mai napon egy igen inspiráló találkozásban volt részem.A világ legjobb étterme …

302018. 05.

|2018.05.30.|

Milyen a jó édesítőszer? Melyiket kellene választanunk? A téma legalább annyira …

302018. 05.

|2018.05.30.|

Milyen a jó édesítőszer? Melyiket kellene választanunk? A téma legalább annyira …

292018. 05.

|2018.05.29.|

A sajtok szerelmese vagyok,  akár  a  rajzfilm figurák közül a Csipet Csapatból …

292018. 05.

|2018.05.29.|

A sajtok szerelmese vagyok,  akár  a  rajzfilm figurák közül a Csipet Csapatból …

272018. 05.

|2018.05.27.|

Kislányként álltam a konyhában köténnyel a derekamon és mosolyogva vártam a …

222018. 05.

|2018.05.22.|

Ugye mondtam, hogy az eper és a bodza nálam szerelem? És ők ketten is jól állnak …

222018. 05.

|2018.05.22.|

Már 4 éve, hogy az IR diéta, vagyis a cukormentes, lassan- és gyorsan felszívódó …

222018. 05.

|2018.05.22.|

Már 4 éve, hogy az IR diéta, vagyis a cukormentes, lassan- és gyorsan felszívódó …

132018. 05.

|2018.05.13.|

Környezetvédelmi erőfeszítéseimről eddig keveset írtam, itt és itt olvashatsz a …

132018. 05.

|2018.05.13.|

Környezetvédelmi erőfeszítéseimről eddig keveset írtam, itt és itt olvashatsz a …

102018. 05.

|2018.05.10.|

Zöld, friss és finom! Nem gondoltam volna, hogy valaha is leírom ezeket a szavakat! …

082018. 05.

|2018.05.08.|

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már többször jártam úgy …

082018. 05.

|2018.05.08.|

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már többször jártam úgy …

222018. 04.

|2018.04.22.|

Ezúttal egy igazán izgalmas alapanyagból fogok egy szupergyors desszertet készíteni. …

222018. 04.

|2018.04.22.|

Ezúttal egy igazán izgalmas alapanyagból fogok egy szupergyors desszertet készíteni. …

222018. 04.

|2018.04.22.|

Szeretem mikor kész tények elé vagyok állítva, milyen ételt készítsek. Az egyik …

182018. 04.

|2018.04.18.|

Néhány nappal ezelőtt készítettem egy ínycsiklandozó vadételt és a …

102018. 04.

|2018.04.10.|

Néhány nappal ezelőtt készítettem egy ínycsiklandozó vadételt és a …

072018. 04.

|2018.04.07.|

Pár héttel ezelőtt meghívást kaptam egy Glulu’s keksz kóstolásra, ahol a márka …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!