108907recept

616gasztroblogger




042017. 12.

|2017.12.04.|

15 éves a St. Andrea Szőlőbirtok „Ha áldottak akarunk lenni, akkor Istennek …

242017. 10.

|2017.10.24.|

A Böjt Borászatról többször is írtunk pár évvel ezelőtti bor-köztudatba …

252017. 09.

|2017.09.25.|

Hozzávalók: 3 db tojás 2 db tonhalkonzerv 1 lilahagyma kb 8-10 dkg csemege …

262017. 08.

|2017.08.26.|

A rosé-któl az egységsugaró fogyasztó nem vár sokat, kitölti/megkapja, megissza, …

012017. 08.

|2017.08.01.|

A MAGGI csapata megtartotta az ígéretét, és elkészítette a versenyre …

312017. 07.

|2017.07.31.|

  Ismét kedvet kaptam a grillkolbász sütéshez, de sajnos a korábbi töltések …

272017. 07.

|2017.07.27.|

WINELINER BORPIACTÉR – A Péter és András alapította Wineliner egy olyan …

272017. 07.

|2017.07.27.|

Etyek három fő szőlőfajtája a chardonnay, a sauvignon blanc és a pinot noir, és …

202017. 07.

|2017.07.20.|

Nagyjából közismert, miként vált befutott márkává, sőt, mintegy védjeggyé az …

152017. 07.

|2017.07.15.|

Amikor sweetsole kolléga megírta a művelt alkoholistán a Bencze Birtokon celebrált …

132017. 07.

|2017.07.13.|

Büszkén jelenthetem, hogy a blogom ismét átlépett egy álomhatárt: ha …

202017. 06.

|2017.06.20.|

Végre eljött ez a nap is. Sohasem ettem, sohasem főztem még ilyen ételt, de már …

172017. 06.

|2017.06.17.|

Huszonéves koromban tagja voltam egy karitatív egyesületnek, a Round Table …

122017. 06.

|2017.06.12.|

Hogy miért? " döntsük el közösen. Első lépésként ezt megosztom veletek: a …

082017. 06.

|2017.06.08.|

Egerben elindult a fesztiválszezon ( FesztEger ), amire Tamás fiam néhány …

062017. 06.

|2017.06.06.|

Szomszéd Eszter ismét egy igazi húsimádó ételt választott a blogomról: …

252017. 05.

|2017.05.25.|

Egy érdekes kezdeményezésben vettem, veszek részt, ami az egri Cortado …

222017. 05.

|2017.05.22.|

Honfi Gofri, Eger habos oldala Van Egerben egy hely, amely annyira kicsi, hogyha nem …

182017. 05.

|2017.05.18.|

Nincs könnyű dolga az egyszeri borfogyasztónak, ha a pinot noir az egyik kedvenc …

052017. 05.

|2017.05.05.|

A Zsálya Bisztró mára kultikus hellyé nőtte ki magát, és vált a gasztronómia …

052017. 05.

|2017.05.05.|

Ismét egy nagy megtiszteltetés ért, ugyanis az általam is követett és szeretett …

252017. 04.

|2017.04.25.|

Lehetek őszinte? Fogalmam sincs, hogy mit kellene most írnom, mivel lehetne …

242017. 04.

|2017.04.24.|

Az elkészítés menete: A kacsamelleket letisztítjuk, lehártyázzuk, a lelógó …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!