186384recept

617gasztroblogger




242012. 05.
 

|2012.05.24.|

Még a leginkább retró édességet is el lehet készíteni minőségi alapanyagokból. …

172012. 05.
 

|2012.05.17.|

Az előző hétvégére eperfagyit terveztem készíteni a vadiúj fagyigépemmel, de …

012012. 05.
 

|2012.05.01.|

                        …

252012. 04.
 

|2012.04.25.|

A pitahaya - sárkánygyümölcs ízét semmihez nem tudnám hasonlítani, mert nemigen …

302012. 03.
 

|2012.03.30.|

Habkönnyű mák mousse tortára lehet most licitálni, kikiáltási ára 1000 Ft. Alapja …

122012. 03.
 

|2012.03.12.|

Szűr-Szabó Edit, Képzelet Szárnyain című kiállításának megnyitójára, a …

042012. 03.
 

|2012.03.04.|

Hányszor mondják nekünk életünk során, hogy ne ítéljünk meg embereket a …

152012. 01.
 

|2012.01.15.|

És még az a négy is nyírfacukor. Születésnapi narancstorta, a külalak fejlődése …





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!