164499recept

617gasztroblogger




032019. 02.

|2019.02.03.|

A bombolone egy olasz fánkféleség, ami a formájáról kapta nevét. Ennek is …

272019. 01.

|2019.01.27.|

30 dkg liszt22 dkg margarin (én a fele helyett vajat használtam)2 dkg élesztö1 egész …

262019. 01.

|2019.01.26.|

Lisa barátnömnél jártunk vendégségben. Régi családi recept alapján sütött …

262019. 01.

|2019.01.26.|

Jó kis zimankó van odakint. Ilyenkor határozottan jót tesz az ember hangulatának egy …

112019. 01.

|2019.01.11.|

Julia is nekiindul a féléves kalandjának Magyarországra. Ùtravalónak kapja ezt a …

072019. 01.

|2019.01.07.|

    Egyszerű, gyorsan összedobható, finom báziskeksz receptet hoztam …

062019. 01.

|2019.01.06.|

Esik a hó... Amolyan igazi sütisütős idő ez. ...és bár igaz, hogy ez a pite nem …

292018. 12.

|2018.12.29.|

Finom vaníliakrémes piskóta, cukor és fehér liszt nélkül.  Hozzávalók a …

162018. 12.

|2018.12.16.|

Rég nem jártam erre, de reményeim szerint hamarosan visszatérek. :) Addig is jön …

142018. 09.

|2018.09.14.|

Olyan jó és finom néha egy kis édes... valami Sweetness... De egészséges is legyen, …

252018. 08.

|2018.08.25.|

Néhány évvel ezelőtt találkoztunk először; a savarin és én. :D Egy régi …

192018. 08.

|2018.08.19.|

Van valaki, aki nem szerette? Aki a falusi búcsúban nem vett ilyet? Aki nem bánkódott …

192018. 08.

|2018.08.19.|

Van valaki, aki nem szerette? Aki a falusi búcsúban nem vett ilyet? Aki nem bánkódott …

182018. 08.

|2018.08.18.|

Nagyon szeretjük a morzsás süteményeket. :) Mivel még javában tart az …

092018. 08.

|2018.08.09.|

Hozzávalók :2,5 dl víz50 g cukor100 g margarin1 csipet só150 g liszt2 tojásA …

252018. 07.

|2018.07.25.|

Kicsit furán hangzik, de nagyon finom. :) Az igazság az, hogy kezdenem kellett valamit …

012018. 07.

|2018.07.01.|

Régóta tetszenek nekem az ilyen típusú sütemények. :) És most, hogy már van …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!