Blogajánló
Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!
A parókia konyhájából
Annyira igazságtalan ez az elnevezés! A németek nem is így hívják, hanem rumtopfnak, ami…
A parókia konyhájából
Már van egy gumicukor recept a blogon meggyléből. Ennek mintájára alkottam meg a…
A parókia konyhájából
Újra itt az ősz, és újra itt a birsalmasajt. Ezúttal kétféle színben indult, de még nem…
A parókia konyhájából
Itt a farsang, áll a bál! Kezdődik a fánksütés. Ezzel indítom a szezont.Hozzávalók…
A parókia konyhájából
Egy tejfölös fánkot sütöttem eddig a farsangi készülődés jegyében, de még szemezgetek…
A parókia konyhájából
Ha otthon készül a túró, akkor látszólag sok melléktermék, savó keletkezik, amit gyakran…
A parókia konyhájából
Egyszer panna cottát készítettem egy blogjátékra. Évinek nagyon ízlett, mégsem került az…
A parókia konyhájából
Majdnem elfelejtettem, hogy a narancsos túrótortából kimaradt krémet krémpohárba…
A parókia konyhájából
Idén hatféle színű ibolya nőtt a kertben. Csak tudnám, hogy mitől változik a színe…
A parókia konyhájából
Azt hiszem úgy teljes a kép, ha nemcsak a sikereinkről, hanem a kudarcainkról is…