118490recept

617gasztroblogger




252018. 05.

|2018.05.25.|

Finomságok. Csupa, csupa ínycsiklandó étel. Grillezett padlizsán és bébitök, …

252018. 05.

|2018.05.25.|

Finomságok. Csupa, csupa ínycsiklandó étel. Grillezett padlizsán és bébitök, …

272018. 03.

|2018.03.27.|

Egyszerű menü, egyszerű elkészítés, egyszerű ebéd, de mégis isteni finom …

062018. 01.

|2018.01.06.|

Illatos, fűszeres “comfort food”. Praktikus, mert sütőben sül, egyszerre az …

272017. 04.

|2017.04.27.|

Mióta megvan a mobilkemencém – ezúton is hálás köszönetem Darányi Gábornak a …

042017. 04.

|2017.04.04.|

Csirkeszárny vagy comb tepsiben sütve. Szárnyát vagy a combját? Egy régi, …

022017. 04.

|2017.04.02.|

– Jobb, mint a Buffalo csirkeszárny! – jelentette ki a lányom. Ennek igazán …

282017. 02.

|2017.02.28.|

Nagy rajongója vagyok az édes-csípős-fűszeres kombinációknak, egy ilyen receptet …

092017. 02.

|2017.02.09.|

Pácolt csirkeszárnyak. Ízletes étel, és a csirkének nemcsak melle és combja van, …

042017. 01.

|2017.01.04.|

A recept innen.Hozzávalók:kb. 1,5 kg csirkeszárny (nekem 1,2 kg volt)sóA …

172016. 11.

|2016.11.17.|

Attól, hogy hűvösebb az idő, attól még lehet ám grillezni - csak egy félig …

152016. 08.

|2016.08.15.|

Tádámm – és íme itt az a bizonyos tandoori csirke, ami Kuala Lumpurban az alap …

232016. 06.

|2016.06.23.|

A zöldbabot még a fagyasztóban találtam, gyorsan elhasználtam, mielőtt érik az új …

222016. 05.

|2016.05.22.|

Ha tűzhelyen készítem a csirke pörköltet, sokszor egyszerűen, minimál …

202016. 05.

|2016.05.20.|

Korábban már próbálkoztam a csirke alsó-comb hasonló módon történő …

132016. 04.

|2016.04.13.|

A csirkeszárny azon alapanyagok egyike, amiket nagyon nehéz elrontani, ízesítés …

132016. 04.

|2016.04.13.|

A csirkeszárny azon alapanyagok egyike, amiket nagyon nehéz elrontani, ízesítés …

152016. 02.

|2016.02.15.|

  A jól bevált pörköltünket most egy nagyon finom kísérővel dobtam fel. Így az …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!