181476recept

617gasztroblogger




192017. 04.

|2017.04.19.|

Elsőre talán vadul hangzik az aszalt szilva a spárga mellé, de szerintem nagyon jól …

192017. 04.

|2017.04.19.|

Elsőre talán vadul hangzik az aszalt szilva a spárga mellé, de szerintem nagyon jól …

292017. 03.

|2017.03.29.|

Itt a tavasz, s vele együtt jönnek a színes ételek, ami már nagyon hiányzott. Most …

132017. 02.

|2017.02.13.|

Kérésre és azért, hogy kipróbáljam az új sütőm, pizzasütő programját

232017. 01.

|2017.01.23.|

Vörösboros resztelt csirkemáj sült batátával, céklával és krumplivalMáj sok …

112017. 01.

|2017.01.11.|

Azt hiszem ez az étel többszörösen is kimeríti a “comfort food” fogalmát. …

062017. 01.

|2017.01.06.|

1533-ban, Medici  Katalint 14 évesen férjhez adták …

302016. 11.

|2016.11.30.|

...és igen, és megint, és újra. Csak néhány hozzávaló, kb. fél óra, és …

282016. 10.

|2016.10.28.|

Sokféle májkrémet szoktam készíteni. Kacsából a narancsos a kedvenc. Ha van itthon …

222016. 09.

|2016.09.22.|

Ez egész így kezdődött:-Helló, figyi tegyél fel valami jó kaját!-? szerintem mind …

102016. 09.

|2016.09.10.|

Csirkemáj bacon köntösben fehérboros újkáposztávalHogy ne csak mindig krumpli …

282016. 08.

|2016.08.28.|

Ezt a receptet is a 2016. augusztusi Vidék íze magazinban találtam, egy másik …

302016. 07.

|2016.07.30.|

Szeretem, ha valamit akkor ehetek, amikor szezonja van, és ha valamikor, hát most van …

312016. 05.

|2016.05.31.|

A rizottó kiváló egytál étel, akkor meg pláne, ha csupa olyan dolgokat teszünk …

262016. 05.

|2016.05.26.|

Még mindig Mautner Zsófi, mert a Szakácsmustra 17. fordulójának határidejét …

222016. 05.

|2016.05.22.|

  Szeretjük a csirkezúzát és májat is, de nem tudtunk dönteni egyik javára sem, …

142016. 05.

|2016.05.14.|

A hosszú hétvége egyik fogása lehet pl. ez az egyszerűen elkészíthető …

052016. 05.

|2016.05.05.|

Hozzávalók 4-6 személyre: 50 dkg csirkemáj, 5 dkg vaj, 2 evőkanál liszt, 2 dl tej, …

212016. 04.

|2016.04.21.|

Gyerekkoromban imádtam amikor beköszöntött a jó idő, és a nagymamámnál egy jó …

212016. 04.

|2016.04.21.|

Gyerekkoromban imádtam amikor beköszöntött a jó idő, és a nagymamámnál egy jó …





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!