122335recept

617gasztroblogger




222013. 04.

|2013.04.22.|

Helló mindenkinek. Úgy tűnik, hogy megint belenyúltam egy hosszabb ételbe. …

222013. 04.
 

|2013.04.22.|

Ha valakinek még nincs elege a medvehagymából, akkor annak itt egy remek recept.Alapja …

212013. 04.
 

|2013.04.21.|

Eredetileg csak spenótos-ricottás rétest akartam sütni, de volt itthon egy darab …

212013. 04.
 

|2013.04.21.|

Hozzávalók1 nagyobb egész csirke (1,5-1,8 kilós)2-3 zsemle (én 1,5 csésze darált …

202013. 04.
 

|2013.04.20.|

A "cukkinis tészta" nálunk fogalom. Nővérem specialitása. Mindig ezt főzte, ha …

192013. 04.
 

|2013.04.19.|

A medvehagyma kissé elárasztotta a konyhámat, így szinte mindenbe kerül belőle. …

172013. 04.
 

|2013.04.17.|

Hozzávalók: 50 dkg csirkemell, 2 dl főzőtejszín, reszelt sajt, só, bors, …

162013. 04.
 

|2013.04.16.|

Az ember mindenevő, mindent megeszik, van amit szívesen, van amit kevésbé. De vannak …

162013. 04.
 

|2013.04.16.|

Hozzávalók: 6 db csirke alsó comb, himalája só, őrölt fekete bors, 3-4 ek. …

152013. 04.
 

|2013.04.15.|

Hamar elkészül és igen kellemes izü étel.Hozzávalók: 4 db kicsontozott …

152013. 04.
 

|2013.04.15.|

Anyám. Rettenetes hátfájással ébredtem reggel. Ritkán szokott így és ennyire …

152013. 04.

|2013.04.15.|

Anyám. Rettenetes hátfájással ébredtem reggel. Ritkán szokott így és ennyire …

102013. 04.
 

|2013.04.10.|

Na véééégre. Kisütött a nap. Nincs se hó, se eső és talán eljön végre a …

102013. 04.

|2013.04.10.|

Na véééégre. Kisütött a nap. Nincs se hó, se eső és talán eljön végre a …

082013. 04.
 

|2013.04.08.|

Ez nem egy bonyolult recept, hanem inkább csak egy ötlet. Gyorsan kellett készíteni …

072013. 04.
 

|2013.04.07.|

Régen sütöttem már egyben csirkét, de sajnos általában olyan bajom volt vele, …

062013. 04.
 

|2013.04.06.|

Adva volt két kisebb egész tanyasi csirkecomb – gondolkoztam mi készüljön belőle, …

062013. 04.
 

|2013.04.06.|

Most, hogy már tudok itthon teljes kiőrlésű, gluténmentes tésztát készíteni, …

022013. 04.
 

|2013.04.02.|

Nagyon szeretem a különböző mártogatós ételeket. Lehet az hús, zöldség, …

022013. 04.
 

|2013.04.02.|

Ez az első bejegyzés a nagy pihenés óta. Szóval vágjunk is bele. Van egy gyors …

022013. 04.

|2013.04.02.|

Ez az első bejegyzés a nagy pihenés óta. Szóval vágjunk is bele. Van egy gyors …

012013. 04.
 

|2013.04.01.|

Hasonló már készült, akkor kicsit nagyobb kivitelben és sütőben sütve.Most …

312013. 03.
 

|2013.03.31.|

Hozzávalók:kb. 1,5 kg csirkemellfiléA páchoz:1 db piros kaliforniai paprika1 db …

262013. 03.
 

|2013.03.26.|

Egyik kedvenc főzelékemről van szó, persze csak akkor, ha én készítem. A másik a …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!