136905recept

617gasztroblogger




222013. 05.
 

|2013.05.22.|

Epres csirkesaláta hozzávalói: eper, csirke és saláta. Tényleg ennyi. Egyszerű és …

192013. 05.
 

|2013.05.19.|

Adott a jó idő, egy boronatárcsa és némi fa a tűzhöz. Rávaló meg mindig akad, ez …

182013. 05.
 

|2013.05.18.|

 Pünkösdi hosszú hétvégéhez érkeztünk, és szerencsére ragyogó …

182013. 05.
 

|2013.05.18.|

 Azt hiszem ha ezer évig élnék akkor sem venném a fáradságot, hogy ennyi …

182013. 05.
 

|2013.05.18.|

Ahogy megjelent a friss zöldborsó Papa kertjében, Mama ilyen (ilyesmi...) borsós …

172013. 05.
 

|2013.05.17.|

Úgy gondolom érdemes belefektetni az időt a különböző munkafázisokba, mert az …

172013. 05.
 

|2013.05.17.|

Néha muszáj lejegyeznem egy-egy csirkés receptet, higgyétek el sokkal kevesebbszer, …

162013. 05.
 

|2013.05.16.|

Igaz, múlt pénteki bevásárláskor még volt a piacon medvehagyma, de azért már …

152013. 05.
 

|2013.05.15.|

Ma csak egy gyors ebédre maradt időm. Csirkemell, csirkemáj ilyen esetben tuti befutó …

142013. 05.
 

|2013.05.14.|

Úgy indultam ma el bevásárolni, hogy majd csak eszembe jut útközbe valami megoldás. …

132013. 05.
 

|2013.05.13.|

Ez az egyik kedvelt szószos csirke ételünk. Szerintem csirke melle húsából a …

102013. 05.
 

|2013.05.10.|

Régebben sokat készítettem ezt az ételt, de aztán valahogy feledésbe merült. …

092013. 05.
 

|2013.05.09.|

A mell, már persze ha az egy csirkéé, általában nem tartozik a legnagyobb …

082013. 05.
 

|2013.05.08.|

Üdv mindenkinek. Ma egy kicsit közel-keletiesre vettem a figurát. Azért nem írok …

082013. 05.

|2013.05.08.|

Üdv mindenkinek. Ma egy kicsit közel-keletiesre vettem a figurát. Azért nem írok …

082013. 05.
 

|2013.05.08.|

Akik eltettek egy kis medvehagymát, akár pesztónak, fűszervajnak, vagy éppen sós …

072013. 05.
 

|2013.05.07.|

avagy képzeletbeli kulináris utazásom Peruban... Kedves perui barátnőm, Paola …

052013. 05.
 

|2013.05.05.|

Hozzávalók:barna többmagvas kenyérmustárpárolt husisok friss saláta és zöldség …

042013. 05.
 

|2013.05.04.|

Igazi kényeztető hétvégi finomság!Minimális előkészítő munkával olyan, de …

032013. 05.
 

|2013.05.03.|

Most inkább a ravioliról ejtenék pár szót, mert ennél az ételnél a csirkecomb …

022013. 05.
 

|2013.05.02.|

Ma ismét a karfiol került terítékre, főzelék formájában kicsit …

012013. 05.
 

|2013.05.01.|

Többféleképpen készitettem már a bakonyi csirkemellet, de ma már csak  ezt a …

292013. 04.
 

|2013.04.29.|

A menta, koriander és petrezselyem tökéletes páros... azaz trió :) Ezúttal csirke- …

292013. 04.
 

|2013.04.29.|

A menü főfogása narancsos csirkecomb volt, habkönnyű burgonyapürével, párolt …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!