122433recept

617gasztroblogger




042018. 06.

|2018.06.04.|

CSÍKI SÁNDOR INTERJÚ – Időnként, még a cikkek szerzőire is kíváncsiak az …

262018. 05.

|2018.05.26.|

“A babér (Laurus) a babérfélék (Lauraceae) család névadó nemzetsége …

302017. 11.

|2017.11.30.|

KILENC ÉVES A FOOD & WINE – Az események sodrában egészen elfeledkeztem …

282016. 10.

|2016.10.28.|

FOOD&WINE – 2016. november 25-én ünnepelte 8. születésnapját a blogom, a …

042016. 08.

|2016.08.04.|

SZOMBATHELY – „…A borra egyébként mindennemű megkülönböztetés egészen …

232016. 03.

|2016.03.23.|

A TÖKÉLETES GULYÁSLEVES – A közelmúltban a tradicionális gulyáslevesről …

172016. 01.

|2016.01.17.|

“Decemberben tartottunk extravagáns borvacsorát a Pesti Vigadó Étteremben, ahol …

052015. 11.

|2015.11.05.|

A Magyar Pulykaszövetség 2015. évi hálaadásnapi pulykareceptjét én állítottam …

012014. 04.
 

|2014.04.01.|

ÉDESANYÁM FŐZTJE címmel Tallián Hedvig készített velem egy portré és riport …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!