182179recept

617gasztroblogger




152019. 09.

|2019.09.15.|

A hűtőben várakozott még egy adag áfonya, és mivel semmi kedvem nem volt a …

252019. 08.

|2019.08.25.|

Hétvége lévén, és a meleget kicselezve, reggel korán kevertem-kavartam, és már ki …

202019. 08.

|2019.08.20.|

A hosszú hétvége utolsó napja is kánikulával köszöntött ránk, így sütemény …

172019. 08.

|2019.08.17.|

A hosszú hétvégén gondolom mindenkinek több ideje jut arra hogy a konyhában …

082019. 08.

|2019.08.08.|

A napokban a közeli város piacán jártam, és mondhatom a bőség zavarával találtam …

212019. 07.

|2019.07.21.|

Visszatért a kánikula, így nemcsak könnyedebb ételt, friss gyümölcsöt, de egy …

072019. 07.

|2019.07.07.|

A gyümölcsös kosárban szép, érett sárgabarackok mosolyogtak rám, és szinte …

232019. 06.

|2019.06.23.|

Hétvége lévén, így ebéd utáni desszertnek feltálalhatunk pl. egy egyszerű …

102019. 06.

|2019.06.10.|

Igencsak meleg napra ébredtünk, nem szívesen kapcsoltam volna be a sütőt órákra, …

032019. 06.

|2019.06.03.|

Lassan a végéhez érkezünk a rebarbara felhasználhatóságának az idejéhez, így …

312019. 05.

|2019.05.31.|

A palacsintáról először az édes töltelékkel töltött palacsinta jut az eszünkbe, …

282019. 05.

|2019.05.28.|

Égetett tésztával eddig csakis képviselőfánkot, édes és sós profiterolt …

182019. 05.

|2019.05.18.|

A Madeleine-nel az IDE SÜSS! versenyben találkoztam először, ahol a másik társával …

162019. 05.

|2019.05.16.|

Többször sütöttem már túró tortát, de olyan receptet még nem próbáltam, …

092019. 05.

|2019.05.09.|

A napokban kalácsot sütöttem, és az utolsó pár szelet már nem akart elfogyni, így …

012019. 05.

|2019.05.01.|

A rebarbara savanykás ízét nagyon szeretem, így kihasználom azt a rövid időt …

192019. 04.

|2019.04.19.|

Milyen gyorsan múlik az idő, szinte mintha most lett volna karácsony, és már …

112019. 04.

|2019.04.11.|

A tengeri herkentyűk a kedvenceim közé tartoznak, így többek között a kagylóval …

072019. 04.

|2019.04.07.|

Régebben körtével készült süteményeket, tortákat kizárólag ősszel, …

042019. 04.

|2019.04.04.|

Az ezerarcú medvehagyma, melyből készíthetünk levest, főzeléket, tehetünk belőle …

102019. 03.

|2019.03.10.|

A gyerekeknek, és szerintem a felnőtteknek is az egyik kedvence a Túró Rudi, …

132019. 02.

|2019.02.13.|

A hagyományos krumplis, túrós, grízes tészta sokszor már unalmassá válik, …

302019. 01.

|2019.01.30.|

Egyszerű kagylósaláta, melyet tálalhatunk pl. előételként is.... A konzerv …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!