136710recept

617gasztroblogger




172013. 03.
 

|2013.03.17.|

Az a tél, ami nálunk még márciusban sem adja meg magát, a Francia Riviérán már …

122013. 03.
 

|2013.03.12.|

Hétköznapi villámfőzés – nagy találmány a kifilézett lebőrözött csirkecomb …

102013. 03.
 

|2013.03.10.|

Az olajfa minden hozzá kapcsolódó történetben jó hírt, megnyugvást, békét …

072013. 03.
 

|2013.03.07.|

Ismét egy pofonegyszerűen és gyorsan elkészíthető, mégis különleges fogás. …

022013. 03.
 

|2013.03.02.|

Ahogy azt már az előző bejegyzéseimből láthattátok, a desszertes …

012013. 03.
 

|2013.03.01.|

Ez a Stahl Judit recept is már régóta várja a megjelenést. Ha citromos, akkor …

282013. 02.
 

|2013.02.28.|

 Régóta szemezek már a tejespitével, de azt hiszem kellett ez az iszonyat …

262013. 02.
 

|2013.02.26.|

Palacsintalázban égünk. A hétvégén már készítettem amerikai palacsintát, de …

252013. 02.
 

|2013.02.25.|

mivel még mindig van citrom idehaza és mert szombaton Zsófival pont szóba került, …

242013. 02.
 

|2013.02.24.|

Pár hónapja mentettem le ezt a receptet cupcakesgaren.com-ról, mert nagyon …

222013. 02.
 

|2013.02.22.|

mert hát a hámozott citromokat nem dobjuk ki limoncello készítés után, hanem …

202013. 02.
 

|2013.02.20.|

akkor folytatom a citrusos vonalat, és egy újabb "maradékfelhasználós" poszt jön. …

122013. 02.
 

|2013.02.12.|

Nehéz nap mint nap új receptekkel előrukkolni, ráadásul, mikor azt hiszem, hogy na, …

112013. 02.
 

|2013.02.11.|

Sosem készítettem még tortát. Olyan igazi, piskótasütős, harmadokba vágós, …

082013. 02.
 

|2013.02.08.|

Mostanában egyre gyakrabban készítek muffint, mert gyorsan összedobható, és …

052013. 02.
 

|2013.02.05.|

Gyakorlatilag a férjem győzött meg, hogy vegyünk részt mi is Zizi cukormentes hónap …

312013. 01.
 

|2013.01.31.|

Hozzávalók:200 g sertés szűzpecsenye5 g szárított wakame (bio és ázsiai boltokban …

212013. 01.
 

|2013.01.21.|

Elérkezett az év azon időszaka, amikor az egyetlen értelmes gyümölcs az alma. …

302012. 12.
 

|2012.12.30.|

Elég régóta kísérletezem azzal, hogy egy tisztességes narancslekvárt készítsek. …

232012. 12.
 

|2012.12.23.|

Számomra a házilag füstölt hal pillanatnyilag az év étele, nagyon nagy sikert …

072012. 12.
 

|2012.12.07.|

Az első, blogon bemutatott zserbómnak az ír zserbó nevet adtam, mert lekvár helyett …

072012. 12.
 

|2012.12.07.|

Az elmúlt hónapban disznóvágáskor természetesen készítettem nagyobb mennyiségű …

132012. 11.
 

|2012.11.13.|

Anyukámnak készítettem ezt a tortát, nagy kedvelője a déli gyümölcsöknek, és …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!