184930recept

617gasztroblogger




302016. 09.

|2016.09.30.|

Ez a hét egyértelműen nem lesz a kedvencem. Olyan fáradt vagyok, hogy még a héten …

262016. 09.

|2016.09.26.|

7 évnyi boldog együttélés van a hátunk mögött és ezen idő alatt még mindig nem …

242016. 09.

|2016.09.24.|

Most már egy hete nyomom az ágyat, pontosabban a kanapét. Azt hiszem, kezdem a …

212016. 09.

|2016.09.21.|

Úgy ledöntött a lábamról egy átkozott megfázás, hogy nem is emlékszem, mikor …

122016. 09.

|2016.09.12.|

Nagyon örültem, hogy idén is részt vehetek a Segítsüti jótékonysági …

102016. 09.

|2016.09.10.|

Íme egy tökéletes példa arra, hogy mennyire el vagyok maradva a recepetek …

052016. 09.

|2016.09.05.|

Mi mással is sztrájkolhatnánk az első borús őszi napon, mint egy olyan recepttel, …

022016. 09.

|2016.09.02.|

Az idei nyárnak hatalmas tervekkel indultam neki, rengeteg mindent akartam sütni, …

312016. 08.

|2016.08.31.|

Régebben sosem készítettem fasírtot. Igazából, nem is nagyon ettem, csak amíg …

282016. 08.

|2016.08.28.|

A háttérben már hosszú ideje dolgozom azon, hogy a blogon található teljes …

272016. 08.

|2016.08.27.|

Imádom a limonádékat. MIndenféle gyümölccsel szoktam készíteni, és a …

232016. 08.

|2016.08.23.|

Végre érik a paradicsom a kertben, kétnaponta egész tállal szedek le a kis …

152016. 08.

|2016.08.15.|

Megdöbbentő belegondolni, hogy már augusztus közepe van. Mindjárt vége a nyárnak. …

252016. 07.

|2016.07.25.|

Ezt a tízórait szoktam a leggyakrabban munkába készíteni. Joghurt általában lapul …

242016. 07.

|2016.07.24.|

Az én felfogásomban a főzés a kreativitás kifejezésének egyik módja. Korábban …

172016. 07.

|2016.07.17.|

Szembesülnöm kellett vele, hogy a blogon elég kevés szezonális gyümölccsel …

132016. 07.

|2016.07.13.|

Mikor egy évvel ezelőtt ezt a receptet készítettem, nem gondoltam volna, hogy idén …

112016. 07.

|2016.07.11.|

Ebben a kánikulában én is csak akkor kapcsolom be a sütőt, ha nagyon muszáj. De …

052016. 07.

|2016.07.05.|

Amióta kertünk van, és főleg, amióta tavasszal hatalmas lelkesedéssel nekikezdtem a …

272016. 06.

|2016.06.27.|

Jön a nyár és a friss zöldségek ideje. Ilyenkor legszívesebben csak salátán …

252016. 06.

|2016.06.25.|

Bár általában nem szoktam foglalkozni a nagy meleggel a konyhában, hisz ha sütni …

202016. 06.

|2016.06.20.|

Évek óta neveleget tárkonyt az erkélyen, ami tavasszal csodásan növekedésnek is …

162016. 06.

|2016.06.16.|

Hajjaj, teljesen megfeledkeztem róla, hogy tavaly óta vár a sorára egy spárgás …

082016. 06.

|2016.06.08.|

Évek óta szenvedek a puffadással, de mivel nem hittem benne, hogy érdemben lehet …





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!