136905recept

617gasztroblogger




102019. 01.

|2019.01.10.|

A férjemmel be szoktuk osztani a főzést. Ha én főzök, általában valami …

272017. 11.

|2017.11.27.|

Teljesen puha, érett avokádóból krémes szószt készítettem, majd frissen kifőtt …

222017. 11.

|2017.11.22.|

DON'T ADD ANY ANY ANY CREAM :) szól az utasítás Antonio Carluccio …

182016. 03.

|2016.03.18.|

   embed>Spagetti carbonara medvehagymávalmert most van a szezonja ! …

142015. 07.

|2015.07.14.|

A csapatidőfutam után most már tényleg belecsapunk a lecsóba, ma a Pireneusokban …

142015. 07.

|2015.07.14.|

A csapatidőfutam után most már tényleg belecsapunk a lecsóba, ma a Pireneusokban …

212013. 12.
 

|2013.12.21.|

Nem tejszínből készül, hanem így: mialatt a spagettit al dentére főzzük, a …

032013. 01.
 

|2013.01.03.|

Vannak olyan kaják, amikből akármennyit meg tudnék enni, na ez az egyik. Nem kell …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!