113339recept

617gasztroblogger




062017. 05.

|2017.05.06.|

Vegyünk egy mély lélegzetet és tekintsünk pár mondat/gondolat erejéig …

012017. 05.

|2017.05.01.|

Legalábbis a jelenlegi helyzetben ez nem igazán várható. Nem azért mert nem lenne …

302017. 04.

|2017.04.30.|

Három pincészet összefogásával kerül megrendezésre idén első alkalommal az Egri …

272017. 04.

|2017.04.27.|

Bár a szakma részéről – kisebb vagy nagyobb fellángolásokkal " időnként kritika …

192017. 04.

|2017.04.19.|

Hozzávalók (24 cm- es tortához) Alaphoz 350 g darált édes keksz 25 dkg vaj ​1 …

172017. 04.

|2017.04.17.|

Miért pont egy irsainak szeretnék most epizódszerepet szánni? Egyrészt az ilyen …

162017. 04.

|2017.04.16.|

Nem akarok untatni senkit fölösleges információkkal, hiszen a Holdvölgy honlapján …

152017. 04.

|2017.04.15.|

Jó kis programot szervezett május 5-re Bock József és managementje, amelyre én is …

132017. 04.

|2017.04.13.|

Magyar és szerb kutatók, valamint a Koch Borászat együttműködésének …

122017. 04.

|2017.04.12.|

A Gere Kopar sok szempontból úttörőnek számított a magyar piacon: az egyik első …

022017. 04.

|2017.04.02.|

Minden olyan kezdeményezés jó, ami jó embereket hoz össze és nemes célt tűz ki …

292017. 03.

|2017.03.29.|

Miért Kézdy Dánielre, a Furmint Február rendezvénysorozat ötletgazdájára és …

292017. 03.

|2017.03.29.|

Miért Kézdy Dánielre, a Furmint Február rendezvénysorozat ötletgazdájára és …

072017. 01.

|2017.01.07.|

Legalábbis a 2016 áprilisában megalakult, és jelenleg 22 tagot számláló Magyar …

212016. 12.

|2016.12.21.|

Három borászat, tizenkét bor – pontosan ennyi kellett ahhoz, hogy megannyi …

152016. 12.

|2016.12.15.|

Ha valakinek még mindig csak a juhfark és a nászéjszakák bora jut eszébe Somlóról …

262016. 10.

|2016.10.26.|

Fiáth Attilával ültem le egy kávé mellé, és ha a világot nem is váltottuk meg, …

172016. 10.

|2016.10.17.|

Hírek: Koch Csaba villányi pincészetének (VinArt) két prémium bora, a 2012-es …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!