104403recept

616gasztroblogger




092017. 11.

|2017.11.09.|

Még a nyáron beszereztem egy pár kiló alapanyagot az ajvárhoz és elkészült ismét …

302017. 10.

|2017.10.30.|

A birsalma az egyik legmagasabb pektintartalmú gyümölcs, ezért lekvárt készíteni …

242017. 10.

|2017.10.24.|

Van már egy birsalmasajt recept a blogon, hagyományos módon készítve, azaz …

112017. 10.

|2017.10.11.|

Hogy miért vaj? Mert textúrájában, állagában, krémességében nagyon hasonlít a …

042017. 10.

|2017.10.04.|

     Ha későre is de itt van e finom savanyúság bejegyzése.Szinte …

292017. 09.

|2017.09.29.|

Bevallom én is szoktam eltenni télire ketchupot. Igaz nem sokat, csak úgy, pár …

272017. 09.

|2017.09.27.|

Az idén először szántam rá magamat a szilvalekvár főzésére, - pontosabban …

202017. 09.

|2017.09.20.|

Hozzávalók: 2,5 kg padlizsán(hosszú és vékony darabok), 2 kg paradicsom, 1 kötés …

192017. 09.

|2017.09.19.|

Van némi hiányérzetem az elmaradt nyári befőzésekkel kapcsolatban - talán ezért, …

172017. 09.

|2017.09.17.|

3 kg paradicsom1 kg  kápia paprika0.5 kg hagyma1/2 kg sárgarépa,2 alma2 doboz …

122017. 09.

|2017.09.12.|

A szeptember a vérbarack hónapja. Legalábbis én kineveztem annak. (Vámpírok …

122017. 09.

|2017.09.12.|

Hozzávalók: 3 kg kápia paprika, 2 kg zöldparadicsom, 1 kg sárgarépa, 1 kg hagyma, 1 …

102017. 09.

|2017.09.10.|

Az ELŐZŐ ELTEVÉSHEZ KÉPEST szinte csak annyi változott,hogy most 11 kiló volt …

062017. 09.

|2017.09.06.|

Hozzávalók 5 db 720 ml-es üveghez:bő 1 kg bohócsapka paprika1/2 adag savanyításhoz …

062017. 09.

|2017.09.06.|

Hozzávalók 5 db 720 ml-es üveghez:bő 1 kg bohócsapka paprika1/2 adag savanyításhoz …

062017. 09.

|2017.09.06.|

Indiai eredetű, gyümölcsökből és/vagy zöldségekből készülő édes, de egyben …

062017. 09.

|2017.09.06.|

Hozzávalók: 1 fej karfiol, 2 cékla, 4 sárgarépa, 1 csokor zellerzöld, 1 evőkanál …

042017. 09.

|2017.09.04.|

Bár szokatlannak tűnhet a paradicsom párosítása cukorral, de  igazából egy …

032017. 09.

|2017.09.03.|

Reggel 9-kor még azon meditáltam a kanapén,(kávészürcsölés közben) hogy …

032017. 09.

|2017.09.03.|

Igen, néha használom.  És néha zacskós levest is, amikor dolgozunk, de …

012017. 09.

|2017.09.01.|

Az aszalt paradicsom után újabb, gazdaságosnak éppen nem nevezhető …

292017. 08.

|2017.08.29.|

Néhány éve így sütöm már a szilvát, ha lekvárt akarok belőle, nincs vele sok …

242017. 08.

|2017.08.24.|

A napokban piros paradicsommal készítette el Andrea ezt a savanyúságot.Gondoltam, …

222017. 08.

|2017.08.22.|

Édesanyám így készíti az ecetes uborkát évtizedek óta. Ahogy nagymamám is …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!