98088recept

616gasztroblogger




222017. 07.

|2017.07.22.|

Annak idején hagyományosan így raktam el. Aztán valahogy elriasztott a …

202017. 07.

|2017.07.20.|

sárgadinnyés barackdzsemMindig van valami amire rákattanok. Most a zöld belű …

182017. 07.

|2017.07.18.|

A teljesség igénye nélkül: lekvárt, befőttet, likőrt, pálinkát, konyakmeggy …

172017. 07.

|2017.07.17.|

Ez a lekvár sem most készült, hanem sárgabarackérés idején. Úgy két hete …

132017. 07.

|2017.07.13.|

sárgadinnye lekvárValami hihetetlen, hogy mennyire finomságos dinnyéket vásároltam, …

112017. 07.

|2017.07.11.|

15 üveg csodás napsugár ízű sárgabaracklekvár sorakozik a kamraszekrény …

102017. 07.

|2017.07.10.|

Itt az idő. Tegyetek el kajszilekvárt. Két gyümölcs van, amiből csakis a …

082017. 07.

|2017.07.08.|

A blog 600. receptje ez a különleges dzsem. 600 receptet nem tudnék észben tartani, …

052017. 07.

|2017.07.05.|

Hozzávalók1,5 kg meggy (magozva mérve)50 dkg cukorcsipetnyi fahéj1 csomag 2:1 …

052017. 07.

|2017.07.05.|

Egy doboznyi friss gyümölcs, kevés cukor és egy sűrű szita - ezek bármilyen nyári …

042017. 07.

|2017.07.04.|

Évek óta készítem már az amaréna meggyet – Moha receptje alapján a …

012017. 07.

|2017.07.01.|

Hozzávalók 1 adaghoz:2 evőkanál mustármag2 evőkanál koriandermag1 evőkanál tarka …

262017. 06.

|2017.06.26.|

Zsályaszörpöt I. barátnőm 40 éves szülinapi buliján ittam először. Lehet, hogy …

222017. 06.

|2017.06.22.|

A szép zöldségek versenyében a színes erezetű és levélnyelű mángold biztos …

172017. 06.

|2017.06.17.|

cseresznye chutneyÉvről évre egyre jobban kedvelem ezt a szószféleséget. Nem …

152017. 06.

|2017.06.15.|

Talán meggyet használok legtöbbet télen, a befőttek közül, ezért idén nagyon sok …

092017. 06.

|2017.06.09.|

cseresznyedzsem rozévalEmlítettem már, hogy ki sem látszom a cseresznye

092017. 06.

|2017.06.09.|

cseresznye dzsem rozévalEmlítettem már, hogy ki sem látszom a cseresznye

042017. 06.

|2017.06.04.|

rózsaszörpHa vágy egy isteni frissítőre, akkor ezt ki kell próbálnod!A …

312017. 05.

|2017.05.31.|

A relish nagy gyűjtőfogalom. Az egyszerű uborkasalátától, a grúz ajikáig, a …

312017. 05.

|2017.05.31.|

Rekord idő alatt, 1 óra 20 perc alatt sikerült üvegekbe varázsolnom 10 kg …

262017. 05.

|2017.05.26.|

Nagyon szeretem a rebarbarás dolgokat, eperrel verhetetlen párost alkot nálam (lassan …

262017. 05.

|2017.05.26.|

Gyorskajáltunk, mert más dolgunk volt. :) De legalább kipróbáltam a vegán grill …

222017. 05.

|2017.05.22.|

Van már a blogon egy paleo rebarbarás eperlekvár itt. A mostani abban különbözik …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!