122131recept

617gasztroblogger




142018. 09.

|2018.09.14.|

pekmezSokan nem ismerik ezt a finomságot, pedig  egyszerű elkészíteni és isteni …

122018. 09.

|2018.09.12.|

Teljesen bele vagyok szerelmesedve a pácolt ételekbe. Egyszerű, gyors, és a hűtőben …

012018. 09.

|2018.09.01.|

őszibarack chutneyKiváló húsok és sajtok mellé. Bármely gyümölcs alkalmas …

272018. 08.

|2018.08.27.|

Micsoda gyönyörűséges egy hagyma félbe vágva, hát még egy lilahagyma milyen …

122018. 08.

|2018.08.12.|

Az áfonyalekvár klasszikus darabja a kamrának. Ehetjük magába, kásák tetejére …

122018. 08.

|2018.08.12.|

Az áfonyalekvár klasszikus darabja a kamrának. Ehetjük magába, kásák tetejére …

112018. 08.

|2018.08.11.|

Ezelőtti bejegyzésemhez, vagyis a fermentált uborkához néhány szösszenet.A …

112018. 08.

|2018.08.11.|

Ezek az ételek számos egészségügyi előnyhöz juttatják a szervezetet. Az …

072018. 08.

|2018.08.07.|

A luxus kategóriának számító balzsamecet édeskés ízvilága köszön vissza ebben …

072018. 08.

|2018.08.07.|

A luxus kategóriának számító balzsamecet édeskés ízvilága köszön vissza ebben …

282018. 07.

|2018.07.28.|

Idei felfedezettem a ringlószilva. A tavalyi az egres volt és az a közös bennük, …

272018. 07.

|2018.07.27.|

Hétfőtől újra táborozás nekünk. Nehezen szokom az ilyen átmeneti napokon (mind a …

222018. 07.

|2018.07.22.|

Rengeteg vadszilvafa nő mifelénk. Az út mentén is tele van velük, csak úgy …

202018. 07.

|2018.07.20.|

svéd uborkasalátaAzt nem tudom, hogy miért svéd uborkasaláta a neve, de finom.Kaptam …

172018. 07.

|2018.07.17.|

sárgabaracklekvárElkészültem az idei sárgabaracklekvárral. Most nem ragoztam túl a …

112018. 07.

|2018.07.11.|

A hozzám hasonló görögdinnye-imádóknak. Már írtam arról, hogy tőlünk délebbre …

062018. 07.

|2018.07.06.|

Kétféle ízesítésű barackdzsemet készítettem az idén: vaníliásat és …

042018. 07.

|2018.07.04.|

A sok eső után kertünkben rengeteg uborka terem. Minden harmadik nap szedjük, …

222018. 06.

|2018.06.22.|

1 kg áztatott zöld dió3 db savanykás alma 2 db citrom leve és reszelt héja1 db …

212018. 06.

|2018.06.21.|

Évek óta készülődöm zöld dió befőttet és lekvárt készíteni, de mindig …

212018. 06.

|2018.06.21.|

Évek óta készülődöm zöld dió befőttet és lekvárt készíteni, de mindig …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!