101447recept

616gasztroblogger




202017. 09.

|2017.09.20.|

Hozzávalók: 2,5 kg padlizsán(hosszú és vékony darabok), 2 kg paradicsom, 1 kötés …

192017. 09.

|2017.09.19.|

Van némi hiányérzetem az elmaradt nyári befőzésekkel kapcsolatban - talán ezért, …

172017. 09.

|2017.09.17.|

3 kg paradicsom1 kg  kápia paprika0.5 kg hagyma1/2 kg sárgarépa,2 alma2 doboz …

122017. 09.

|2017.09.12.|

A szeptember a vérbarack hónapja. Legalábbis én kineveztem annak. (Vámpírok …

122017. 09.

|2017.09.12.|

Hozzávalók: 3 kg kápia paprika, 2 kg zöldparadicsom, 1 kg sárgarépa, 1 kg hagyma, 1 …

102017. 09.

|2017.09.10.|

Az ELŐZŐ ELTEVÉSHEZ KÉPEST szinte csak annyi változott,hogy most 11 kiló volt …

062017. 09.

|2017.09.06.|

Hozzávalók 5 db 720 ml-es üveghez:bő 1 kg bohócsapka paprika1/2 adag savanyításhoz …

062017. 09.

|2017.09.06.|

Hozzávalók 5 db 720 ml-es üveghez:bő 1 kg bohócsapka paprika1/2 adag savanyításhoz …

062017. 09.

|2017.09.06.|

Indiai eredetű, gyümölcsökből és/vagy zöldségekből készülő édes, de egyben …

062017. 09.

|2017.09.06.|

Hozzávalók: 1 fej karfiol, 2 cékla, 4 sárgarépa, 1 csokor zellerzöld, 1 evőkanál …

042017. 09.

|2017.09.04.|

Bár szokatlannak tűnhet a paradicsom párosítása cukorral, de  igazából egy …

032017. 09.

|2017.09.03.|

Reggel 9-kor még azon meditáltam a kanapén,(kávészürcsölés közben) hogy …

032017. 09.

|2017.09.03.|

Igen, néha használom.  És néha zacskós levest is, amikor dolgozunk, de …

012017. 09.

|2017.09.01.|

Az aszalt paradicsom után újabb, gazdaságosnak éppen nem nevezhető …

292017. 08.

|2017.08.29.|

Néhány éve így sütöm már a szilvát, ha lekvárt akarok belőle, nincs vele sok …

242017. 08.

|2017.08.24.|

A napokban piros paradicsommal készítette el Andrea ezt a savanyúságot.Gondoltam, …

222017. 08.

|2017.08.22.|

Édesanyám így készíti az ecetes uborkát évtizedek óta. Ahogy nagymamám is …

212017. 08.

|2017.08.21.|

Augusztus első felének igencsak forró időjárását használtam ki egy jó nagy adag …

142017. 08.

|2017.08.14.|

Az egyik kedvencem a szilvalekvár, szigorúan veresszilvából. Mivel ezt piacon nem …

122017. 08.

|2017.08.12.|

citromos körtedzsemAz idén igazán változatos dolgokat tettem el télire, panaszra …

092017. 08.

|2017.08.09.|

Egy olyan lekvárt szerettem volna készíteni, amelynek hozzávalói a Hargitán …

022017. 08.

|2017.08.02.|

Nagyon büszke vagyok Fecóra. Az egyik kollégája megkínálta egy kis …

012017. 08.

|2017.08.01.|

Egyszer régen, volt egy bloggertalálkozó, ahova mindenki finomságokkal felpakolva …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!