118482recept

617gasztroblogger




172018. 07.

|2018.07.17.|

sárgabaracklekvárElkészültem az idei sárgabaracklekvárral. Most nem ragoztam túl a …

112018. 07.

|2018.07.11.|

A hozzám hasonló görögdinnye-imádóknak. Már írtam arról, hogy tőlünk délebbre …

062018. 07.

|2018.07.06.|

Kétféle ízesítésű barackdzsemet készítettem az idén: vaníliásat és …

042018. 07.

|2018.07.04.|

A sok eső után kertünkben rengeteg uborka terem. Minden harmadik nap szedjük, …

212018. 06.

|2018.06.21.|

Évek óta készülődöm zöld dió befőttet és lekvárt készíteni, de mindig …

182018. 06.

|2018.06.18.|

Mivel először készítek dzsemet ebben a formában, sajnos nem tudom, hogy így …

062018. 06.

|2018.06.06.|

Hozzávalók:1,25 kg kimagozott meggy (már tisztán mérve)62 dkg kristálycukor31 g …

182018. 05.

|2018.05.18.|

Évek óta nagyobb mennyiségben készítek útifű szirupot, ami telente, a megfázós …

282018. 03.

|2018.03.28.|

Tegnap vagy egy órát kutakodtam a neten - a sütésálló lekvár érdekelt -, mert …

232018. 03.

|2018.03.23.|

Itt a tavasz. Vagyis egyre közelebb vagyunk a virágos rétekhez, a zöld mezőkhöz, a …

242018. 01.

|2018.01.24.|

Curd-öt készítettem már citromból, narancsból, sőt, málnából is. De ez az első …

212018. 01.

|2018.01.21.|

Keveset sütöttem karácsonykor, ez volt az egyik – kétszemélyes háztatásban …

192017. 12.

|2017.12.19.|

A gyömbérnek nagy rajongója vagyok minden formájában, de legeslegjobban kandírozva …

112017. 12.

|2017.12.11.|

A töltött csirkecomb alatt nem azt a hagyományos tojásos zsemlegombócos tölteléket …

012017. 12.

|2017.12.01.|

Sosem marináltam még semmit, így kipróbáltam, méghozzá gombával. A szokásos havi …

092017. 11.

|2017.11.09.|

Még a nyáron beszereztem egy pár kiló alapanyagot az ajvárhoz és elkészült ismét …

302017. 10.

|2017.10.30.|

A birsalma az egyik legmagasabb pektintartalmú gyümölcs, ezért lekvárt készíteni …

242017. 10.

|2017.10.24.|

Van már egy birsalmasajt recept a blogon, hagyományos módon készítve, azaz …

112017. 10.

|2017.10.11.|

Hogy miért vaj? Mert textúrájában, állagában, krémességében nagyon hasonlít a …

042017. 10.

|2017.10.04.|

     Ha későre is de itt van e finom savanyúság bejegyzése.Szinte …

292017. 09.

|2017.09.29.|

Bevallom én is szoktam eltenni télire ketchupot. Igaz nem sokat, csak úgy, pár …

272017. 09.

|2017.09.27.|

Az idén először szántam rá magamat a szilvalekvár főzésére, - pontosabban …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!