114124recept

617gasztroblogger




192018. 05.

|2018.05.19.|

Elég ritkán fordul elő, hogy egy chardonnay-kóstoló kapcsán nem Burgundia borai …

192018. 04.

|2018.04.19.|

Nem készültem óriási borozás(ok)ra húsvétkor, aztán valahogy mégis úgy …

132018. 03.

|2018.03.13.|

A szakadó hónak és a február végén szokatlan (bár az utóbbi években egyre …

262018. 02.

|2018.02.26.|

Minden bizonnyal, hiszen mintegy 600 éves hagyománya van már a városban a …

182018. 02.

|2018.02.18.|

Az előző részben elmeséltem, miért éppen Salzburgba utaztunk el a közelmúltban …

162018. 02.

|2018.02.16.|

Pisti barátunk beszélt arról egyszer, hogy egy idős, 80 feletti ismerőse azt mondta …

312018. 01.

|2018.01.31.|

A sauvignon blanc-t jellemzően a reduktív, harsogóan intenzív, frissítő, könnyű …

012017. 12.

|2017.12.01.|

A Bortársaság Borsuli már évek óta szervez különböző tematikus kóstolókat az …

142017. 11.

|2017.11.14.|

Szinte hihetetlen, hogy repül az idő: idén 5 éves lett Tar Ferenc borkereskedése …

092017. 11.

|2017.11.09.|

A Bécstől mindössze 10 kilométerre, északra található Kloster Neuburg …

272017. 10.

|2017.10.27.|

ALSÓ-AUSZTRIA – folyamatos fejlesztések, növekvő népszerűség a magyar …

032017. 10.

|2017.10.03.|

6-8 évvel ezelőtt a Budavári Borfesztivált a kezdetekben még igazi csodavilágnak …

262017. 08.

|2017.08.26.|

A rosé-któl az egységsugaró fogyasztó nem vár sokat, kitölti/megkapja, megissza, …

092017. 08.

|2017.08.09.|

A MONARCHIA SÖRTÉRKÉPE – A Monarchia nyugati felének, beleértve a mai …

272017. 07.

|2017.07.27.|

Etyek három fő szőlőfajtája a chardonnay, a sauvignon blanc és a pinot noir, és …

222017. 06.

|2017.06.22.|

Carnuntum mindössze 910 hektáros borvidékéről néhány éve még jóformán az …

282017. 04.

|2017.04.28.|

Nem kozmetikázom: nekem ez a legszebb nap két hét után/óta.Fent voltam hajnali …

262017. 04.

|2017.04.26.|

KeddA. éjjel megint nem, de reggel elég sokáig aludt, így volt időm torna és …

242017. 04.

|2017.04.24.|

Tegnapi étek:R: szokásosE: zeller krémleves, sonkás rántottaV: ld. tegnapÉs végre …

232017. 04.

|2017.04.23.|

Ó, igenigenigen: kétjegyű a letelt napok száma!! :)Nem írom már, mi volt, mi nem, …

222017. 04.

|2017.04.22.|

R: 1 vajas-paprikás kenyér, keto kávéE: sült csirke, zöldség, …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!