Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
A tapenade (ejtsd tapönád) egy olyan Provence-i fűszeres krém, melynek alapvető…
Spárgának vagy spárgasípoknak nevezzük a liliomfélék családjába tartozó növény…
"Kéksajtmártás és szósz fontina meg gruyére sajtból" Vannak az életnek egyszerű…
Nem tagadhatjuk, hogy egy fondüvacsora kissé macerás és lassú, viszont igazi…
Enyhe túlzással kijelenthetjük, hogy ami ’habos’, az rossz nem lehet. Gondoljunk csak a…
A magyaros ételek jó részének nélkülözhetetlen alapeleme a vöröshagyma. Másként van ez…
A bavarois (ejtsd bávároá) angol krémből vagy zselatinnal megkötött gyümölcspépből,…
Nem nehéz kitalálni, hogy a Nizzai saláta gyökerei Nizzáig érnek. A csupán 200 éves…
A tabulé a Közel-Kelet salátája. A petrezselyem és bulgur alapú salátát Szíria és…
Ahogy az a fényes kulináris karriert befutó klasszikusok körében lenni szokott, a crème…
A lekvár Európában viszonylag későn, a Keresztes háborúk idején jelent meg. Bár Nagy…