120206recept

617gasztroblogger




282018. 04.

|2018.04.28.|

Nem tudom megfigyeltétek-e már, hogy a karfiolokat általában úgy árulják, hogy egy …

282018. 04.

|2018.04.28.|

Biztosan olvastátok már, hogy ismét csattanó maszlaggal szennyezett …

232018. 04.

|2018.04.23.|

Megvan az alapkenyerem. Tegnap rengeteget olvastam a gluténmentes lisztek témájában …

132018. 04.

|2018.04.13.|

Az idén annyira elmaradt a tavasz, hogy komolyan azt hittem, sosem lábalunk ki a …

092018. 04.

|2018.04.09.|

Ez az egyszerű kis mártás számomra olyan olaszos jellegű fogás, egyrészt mert …

082018. 04.

|2018.04.08.|

A Húsvét utolsó visszhangja.Annyi mindent mondhatnék, de nem teszem. Csak nézzétek …

072018. 04.

|2018.04.07.|

Ma mosogatás közben... a mosogatáson jártak a gondolataim. Agatha Christie …

062018. 04.

|2018.04.06.|

Csak egy ötlet, és tudom, jócskán elkéstem vele. A húsvétnak ugyan már régen …

062018. 04.

|2018.04.06.|

Csak egy ötlet, és tudom, jócskán elkéstem vele. A húsvétnak ugyan már régen …

062018. 04.

|2018.04.06.|

Hasznos kis összegzés, én sem tudtam a különbségeket. :)"Franciásak, (jobbára) …

052018. 04.

|2018.04.05.|

Húsvét utáni maradékhasznosítás. Bár most húsvét előttről, a böjtből maradt …

222018. 03.

|2018.03.22.|

VINCE BUDAPEST 2018 – Nyolc év után új helyszínt kerestek a VinCE Budapest Wine …

242017. 04.

|2017.04.24.|

Vedd el tőlük a pénzt, a szexet és a hatalmat - s a legtöbb férfinak ezen a …

202017. 04.

|2017.04.20.|

Bolondos egy hónap április hónapja,hol kalap a fején,hol báránybőr sapka. …

192017. 04.

|2017.04.19.|

Se szépnek, se csúnyának ne tartsd a földi létet: Amit látsz, akkor láttad, ha …

172017. 04.

|2017.04.17.|

Az ünnepnap azért kápráztat el,Mert szürke napokból ragyog elő,Ritkán, ahogy a …

162017. 04.

|2017.04.16.|

Hamarosan itt a nyár, s vele a szabadban lét minden öröme. Köztük a grillezésé, …

142017. 04.

|2017.04.14.|

Az előbb a konyhában nyilván a sok borstól volt olyan borsos hangulatban - gondolta. …

132017. 04.

|2017.04.13.|

Az Erős Pista nálam házi. Nem Univeres szerencsére, mert amúgy asszonyverős …

072017. 04.

|2017.04.07.|

A történet zártvonalú - s bármily tág - kör, akár az élet. Mitől függ: víg? …

042017. 04.

|2017.04.04.|

A hétvégén jártam a városon kívül. Gyönyörűen zöldül minden, a kertek és a …

042017. 04.

|2017.04.04.|

Íme néhány érdekesség az áprilisban szezonális egyes élelmiszercsoportokról. …

292016. 04.

|2016.04.29.|

- Mit jelent az, hogy „visszaadni az elfogyasztott húst”? - kérdezett rá azonnal. …

262016. 04.

|2016.04.26.|

A főzés könnyű fejet, nyitott lelket és meleg szívet kíván.  (Paul …

1
next page

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!