Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
7,5 dl tej7 ek cukorvanília aroma / vanília rúd kikapargatott belseje (opcionális) 5 ek…
300 gr meggy1,5 dl meggylé/víz/a kettő keverékekb 2 ek vaníliás cukor (meggy édességétől…
200 gr liszt3 dl tej2 dl szénsavas ásványvíz2 tojás0,5 dl olaj A hozzávalókat kézi…
Nemzete válogatja; nálunk a kelendő portékát veszik, mint cukrot, a franciáknál a…
A vaj állati eredetű étkezési zsíradék, melyet a tej föléből köpüléssel állítanak elő.…
A hangzatos nevet viselő francia tejszínes burgonya egyfajta rakott krumpli „à la…
Születésnapi tortagyár lettem. Sorozatban készülnek a megrendelt (ilyet kérek) és a…
Note-to-self jellegű bejegyezés, hogy ne felejtsem el, mert ez nagyon jó lett :) 1…
Szerintem a sütés nem egy bonyolult, boszorkánykonyhás dolog. Szeretném, hogy ha a lányok…
Folytatódik a sütési alapkurzus, ahol lépésről lépésre megnézzük hogyan készülnek az…
Néha az egyszerű dolgok esnek a legjobban, nem igaz? A piskótatekercsnél egyszerűbb…