136905recept

617gasztroblogger




242017. 09.

|2017.09.24.|

BEEF JAPAN (WAGYU) – A Wagyuról sokan hallottak már. A Wagyu kifejezésben a Wa …

222017. 04.

|2017.04.22.|

Bár a színe nem a legintenzívebb, az íze magáért beszél. Most először …

012017. 03.

|2017.03.01.|

Kettő krémet hoztam Nektek. Mindkettő használható torták betöltésére, de a …

032016. 11.

|2016.11.03.|

A BALATON ALAPANYAGAI 2016 – Levelet kaptam a minap Szauer Judittól és Budavári …

192016. 05.

|2016.05.19.|

Volt egy potya kakaós piskótám, amivel először nem tudtam mit kezdjek. Tudjátok, a …

182016. 05.

|2016.05.18.|

Valójában nemcsak a fogyókúráról lesz itt szó, hanem arról, hogy ha már …

022015. 10.

|2015.10.02.|

OLASZ ALAPANYAGOK (Jolanda de Colo) – Az olasz Jolanda de Colo nem ismeretlen …

232015. 03.

|2015.03.23.|

Már több ízben készítettünk piskótát a blogon. Azonban most olyat készítettem, …

062015. 03.

|2015.03.06.|

A hamis marcipán. Igen, ez az első dolog, aminek utána néztem, miután elkezdett …

052015. 03.

|2015.03.05.|

Mivel a marcipán masszával nem voltam teljesen megelégedve (ami a formázást, …

032015. 02.

|2015.02.03.|

Sokaknak gondot okos a hagyományos rizs elkészítése. Nagyon hosszú ideig én sem …

142015. 01.

|2015.01.14.|

Limara fehér kenyere évek óta nagyon csábított. Eddig lusta és nyuszi voltam …

202014. 10.

|2014.10.20.|

Elég sok dolgot készítek itthon, magunknak. Most így esett ez az ételízesítővel. …

292014. 05.

|2014.05.29.|

Valami oknál fogva a habarás és a rántás egyfajta mumusként kísérti a nőket. …

292014. 05.

|2014.05.29.|

Nem viccelek, bár nem kimondottan a combunkon levő lyukacskás bőrről szólok most. …

292014. 05.

|2014.05.29.|

Nem viccelek, bár nem kimondottan a combunkon levő lyukacskás bőrről szólok most. …

182014. 04.

|2014.04.18.|

A következő süteményt is a “szükség” szülte. Gondoltam a lenmagliszt …

172014. 04.
 

|2014.04.17.|

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Boldog Kukta! Szerencsére. Mert Ági …

1
next page

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!