Blogajánló
Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!
Szárnyas Ízvadász
A láthatatlan ellenség
Gasztronómiai kultúránk egyik alapja – bármilyen furcsán is…
Giuditta nyami-nyami
Eper dzsem Az epret megmossuk és leturmixoljuk, kilónként max. 30 dkg cukrot teszünk bele…
Konyhán innen-kerten túl
Életemben eddig csak néhányszor volt szerencsém ajvárt kóstolni. Mint utóbb kiderült, ez…
A fickó fakanállal
Nemrég raktam el télire nagyon finom ajvárt és maradt ki egy kevés. Gondoltam, ez pont…
Dalla cucina, per te
Aki követi a Tour de Serpenyő eseményeit, az tudja, hogy harmadik évben nekivágtunk a…
Szárnyas Ízvadász
Ajvár: a kerti grillezések, a horvátországi pljeskavica sütések, meg úgy általában az…
Pálmafa Project
Felturbózott túrós tésztát hoztam Nektek hét kezdésnek, mert fél órán belül (lemértem, 20…