122386recept

617gasztroblogger




152018. 07.

|2018.07.15.|

Az ajvárhoz legjobban passzoló étel mi lehetne más, mint egy szintén Balkánról …

112018. 07.

|2018.07.11.|

Ha nyár, akkor ajvár! Grillhúsok mellé a legjobb kence szerintem és nem nagy …

212018. 01.

|2018.01.21.|

Nagyon sok mindent raktam el a nyáron, többek között ajvárt is. Hideg téli estéken …

232017. 10.

|2017.10.23.|

Új szerzőt köszöntünk a blogon. Fogadjátok szívesen Szépia írását! /PO/by …

052017. 09.

|2017.09.05.|

A klasszikus, padlizsános ajvár helyett inkább padlizsán-mentes változatot főztem, …

052017. 09.

|2017.09.05.|

A klasszikus, padlizsános ajvár helyett inkább padlizsán-mentes változatot főztem, …

252017. 08.

|2017.08.25.|

Ajvár rajongóknak kötelező! Aki még nem kóstolta, annak meg azért! Pikáns …

082017. 08.

|2017.08.08.|

Bevallom még soha nem készítettem ajvárt korábban, és nem is nagyon tettem. Viszont …

102017. 05.

|2017.05.10.|

AJVÁROS CSIRKEMELLImádom az ajvárt. Nálunk ház készítésű van itthon amióta …

052016. 05.

|2016.05.05.|

Hústekercs tejszínes paradicsomos mártással. Gyorsan elkészíthető, finom étel, a …

112016. 03.

|2016.03.11.|

Szinte röstellem leírni, de más is járhat úgy, mit én, hogy kevés ideje van a …

072016. 03.

|2016.03.07.|

Ezt a receptet fél szemmel láttam egy általam nem kedvelt szakácstól a TV-ben, de …

142015. 09.

|2015.09.14.|

Az ajvárt, ezt a paprikából és padlizsánból készült krémet, általában sült …

142015. 09.

|2015.09.14.|

Pizza bűntetlenül a jelszó, liszt nélkül, illetve magliszttel, méghozzá tökmaggal …

062015. 09.

|2015.09.06.|

Régóta meg szerettem volna kóstolni az ajvárt, mert el nem tudtam képzelni miben …

212015. 08.

|2015.08.21.|

Csevap és ajvár Azt hiszem két olyan ételről van szó, amit nagyon-nagyon sokan …

272015. 07.

|2015.07.27.|

Ajvár: a kerti grillezések, a horvátországi pljeskavica sütések, meg úgy …

272015. 07.

|2015.07.27.|

Felturbózott túrós tésztát hoztam Nektek hét kezdésnek, mert fél órán belül …

292014. 08.

|2014.08.29.|

Aki követi a Tour de Serpenyő eseményeit, az tudja, hogy harmadik évben nekivágtunk …

302013. 10.
 

|2013.10.30.|

Ezt most magkaptam. Az a szokásom, hogy amikor írok valamit a blogba, akkor megmutatom …

292013. 09.
 

|2013.09.29.|

Nemrég raktam el télire nagyon finom ajvárt és maradt ki egy kevés. Gondoltam, ez …

122013. 09.
 

|2013.09.12.|

Életemben eddig csak néhányszor volt szerencsém ajvárt kóstolni. Mint utóbb …

152013. 08.
 

|2013.08.15.|

Eper dzsem Az epret megmossuk és leturmixoljuk, kilónként max. 30 dkg cukrot teszünk …

1
next page

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!