Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
A láthatatlan ellenség Gasztronómiai kultúránk egyik alapja – bármilyen furcsán is…
Ezen a héten felnyitottam a nyáron elrakott, féltve őrizgetett ajváromat. Rettentően…
Kovásztalan kenyeret már készítettem gombás, magvas, és natúr ízekben. Leginkább…
Eper dzsem Az epret megmossuk és leturmixoljuk, kilónként max. 30 dkg cukrot teszünk bele…
Életemben eddig csak néhányszor volt szerencsém ajvárt kóstolni. Mint utóbb kiderült, ez…
Nemrég raktam el télire nagyon finom ajvárt és maradt ki egy kevés. Gondoltam, ez pont…
Aki követi a Tour de Serpenyő eseményeit, az tudja, hogy harmadik évben nekivágtunk a…
Ajvár: a kerti grillezések, a horvátországi pljeskavica sütések, meg úgy általában az…
Felturbózott túrós tésztát hoztam Nektek hét kezdésnek, mert fél órán belül (lemértem, 20…
Csevap és ajvár Azt hiszem két olyan ételről van szó, amit nagyon-nagyon sokan…
Régóta meg szerettem volna kóstolni az ajvárt, mert el nem tudtam képzelni miben…